Zakelijke evenementen

Een succesvol zakelijk evenement valt en staat met de locatie. De diversiteit aan hallen en zalen maakt GIA Trade & Exhibition Centre uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Niets ligt vast, dus alles is mogelijk. De multifunctionele ruimtes zijn voorzien van de modernste technieken en presentatiemogelijkheden. Alle ingrediënten zijn in huis om van uw zakelijk evenement iets bijzonders te maken.

Vakbeurzen

Niets gaat boven een goed gesprek als bedrijven zaken met elkaar doen. Tijdens een vakbeurs ontmoeten alle vakgenoten elkaar. Ze wisselen kennis en ervaringen uit en informeren elkaar over de laatste ontwikkelingen. In de informele en ongedwongen setting van GIA Trade & Exhibition Centre is de kans groot dat ondernemers elkaar een handdruk geven als startsein van een vruchtbare samenwerking.

Congressen en seminars

Bij congressen, conferenties of seminars draait het om lezingen van sprekers over een bepaald thema. De hallen en zalen van GIA Trade & Exhibition Centre zijn eenvoudig in te richten voor dit soort zakelijke evenementen. Afhankelijk van het aantal bezoekers is het mogelijk om tribunes, stoelen en een podium neer te zetten. De akoestiek is uitstekend, waardoor bezoekers bij het luisteren naar de lezing een speld kunnen horen vallen.

Exposities en productpresentaties

Ook voor exposities en productpresentaties kunt u bij GIA Trade & Exhibition Centre terecht. Het is mogelijk om stands of panelen te plaatsen, zodat uw product of tentoonstelling het beste tot zijn recht komt.

Vergaderingen

In alle rust vergaderen. Dat kan bij GIA Trade & Exhibition Centre. Vooral de Onyx room en de Pearl room zijn prettig voor kleinschalige trainingen of vergaderingen. Het ontbreekt in deze ruimtes aan niets. Er is airconditioning en elektrische zonwering en de ruimtes zijn eenvoudig kleiner te maken. Op verzoek kunnen we projectieschermen en beamers plaatsen. De zalen zijn vanaf een dagdeel van vier uur tot meerdere dagen achter elkaar te huren.

Bedrijfs- en personeelsfeesten

Dansen op stevige beats en ontspannen in een relaxte loungehoek. GIA Trade & Exhibition Centre verzorgt uw bedrijfs- of personeelsfeest tot in de puntjes, zodat alle bezoekers de tijd van hun leven hebben. Gekleurde discolichten en heerlijke hapjes en drankjes maken het feest helemaal af.

Zorgen uit handen nemen

GIA Trade & Exhibition Centre biedt diverse services om uw congres, seminar of bedrijfsfeest zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat dacht u van ondersteuning bij de voorbereidingen van uw zakelijk evenement? Of het nu gaat om de catering, de techniek of het regelen van hotelovernachtingen voor uw exposanten: wij nemen graag al uw zorgen uit handen. We beschikken over geavanceerde apparatuur en kunnen – tot in het kleinste detail – zorgen voor de gewenste verlichting en het juiste geluid. Wenst u overal tapijt, plantenbakken, foodtrucks of loungesets? Wat uw specifieke wens ook is, alles is bespreekbaar. Voorop staat dat we van uw evenement een succes willen maken.

Highspeed Wifi-netwerk

Een zakelijk evenement zonder wifi is bijna ondenkbaar. GIA Trade & Exhibition Centre biedt overal toegang tot het highspeed Wifi-netwerk. U kunt e-mailen, surfen en social media gebruiken, zoals u dat gewend bent. Het wifi-netwerk is toegankelijk voor de vele duizenden bezoekers per dag.

Verlichting

Verlichting is sfeerbepalend. Daarom stemmen we de verlichting af op elke bijeenkomst of in de gewenste bedrijfskleuren. In de grote hal en in de hallen op de eerste verdieping bestaat de standaardwerkverlichting uit een combinatie van gasontladingslampen en tl-verlichting. Op verzoek zijn ruimtes te voorzien van sfeervolle led-verlichting of theaterspots. U kunt ook zelf een lichtplan ontwerpen.

Beeld en geluid

Het hoogwaardige gebouw voldoet aan alle veiligheidseisen en beschikt over moderne technische installaties, zoals klimaatbeheersing, krachtstroom en elektrische zonwering. Optioneel kunt u gebruikmaken van microfoons, projectieschermen met beamers, audiovisueel apparatuur en een professioneel geluidssysteem. Alle hallen en zalen zijn geheel of gedeeltelijk te verduisteren en met schermen of doeken eenvoudig kleiner te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.