Professionele partners

Een zakelijk evenement kunt u geheel naar eigen smaak en idee creëren en inrichten. Indien gewenst kan het evenementenbureau van GIA Trade & Exhibition Centre u ondersteunen bij het plannen, organiseren en uitvoeren van uw evenement. Passend bij de identiteit en uitstraling van uw organisatie ontwikkelen we dan samen met u een zakelijk evenement dat alle verwachtingen overtreft en waar inspirerende ontmoetingen plaatsvinden.

Voor een perfect zakelijk evenement kunt u uw eigen vertrouwde leveranciers inzetten, maar u kunt ook een van onze professionele partners inschakelen op het gebied van schoonmaak, catering, verhuur, transport, beveiliging en personeel. Onze partners zijn geselecteerd op basis van expertise en kwaliteit.

Event Design

Event design kan heel belangrijk zijn voor uw evenement. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan wandversieringen, banners etcetera.

Schoonmaak

Alle ruimten moeten blinken bij een evenement. Deze schoonmaakbedrijven zijn daar zeer ervaren en bedreven in.

Sound & Vision

Goed licht en geluid maken of breken een evenement. Visuele ondersteuning met de nieuwste technologieën maken van een event een groot spektakel.

Event Personeel

Hostesses voor de ontvangst van gasten, obers voor het serveren van hapjes en drankjes of beveiligers voor een vlot verloop van uw zakelijk evenement. Geef aan welk personeel u wilt inhuren en deze detachering- en selectiebureaus plaatsen de beste kandidaten op de juiste plek.

Verhuur

Hoe kleedt u de ruimte aan? Hier een overzicht van verhuurbedrijven. U kunt kiezen uit een rijk en gevarieerd aanbod van verhuur van onder meer (sta)tafels, tribunes, stoelen, banken, podia, etc.

Catering

Ontbijt, lunch, diner of borrel: deze cateraars zijn stuk voor stuk professionals. Ze leggen de gasten in de watten en zorgen ervoor dat het ze aan niets ontbreekt.

Logistiek

Alle spullen en apparatuur moeten zorgvuldig en veilig op de plek van bestemming terechtkomen. Deze transportbedrijven zijn daar zeer bedreven in en zijn verzekerd tegen schade.

Hotels

Bij meerdaagse zakelijke evenementen is het fijn als uw bezoekers of exposanten kunnen verblijven in een hotel in de buurt. Het aanbod in de regio Haaglanden is groot. Deze hotels bevinden zich in de nabije omgeving van GIA Trade & Exhibition Centre.

Beveiliging

Dit zijn de bedrijven waar we mee samenwerken.