GIA Trade & Exhibition Centre | Mastering Entrepreneurship: Een veelbelovende Masterclass
|
GIA Trade & Exhibition Centre
|
De Werf 11 - 2544 EH, The Hague - Netherlands
|
+31 70 82 09 190

Mastering Entrepreneurship: Een veelbelovende Masterclass

juni 3, 2019

Mastering Entrepreneurship is gloednieuwe masterclass georganiseerd door Jeffrey Grune, de reden dat hij deze masterclass is begonnen is heel simpel. Als een ondernemen staat men er vaak alleen voor en door dit event te houden probeert die de ondernemers van Nederland ondersteuning te geven. Zodat ook zij een beter idee krijgen van hun eigen onderneming. Mastering Entrepreneurship zorgt evoor dat jij als ondernemer beter jouw (maandelijkse) doelen gaat halen.

De masterclasses gaan zich focussen op de volgende gebieden van jouw onderneming: online marketing, sales en coaching. In de toekomst zullen hier nog andere onderwerpen erbij komen. De masterclasses zullen door ervaren trainers worden gegeven die al een aantal succesvolle ondernemingen onder hun naam hebben staan.  Daarnaast zal er aan het einde van het event een borrel/networking deel plaatsvinden waarbij de deelnemers de mogelijkheid krijgen om met elkaar en de sprekers kunnen te gaan praten.

Mastering Entrepreneurship vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats. De exacte informatie voor het volgende event is nog niet bekend. Volg onze social media of houd onze website in de gaten voor meer informatie. Anders kunt u ook naar de volgende website voor informatie en tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mastering-entrepreneurship-masterclasses-54402082092