GIA Trade & Exhibition Centre | De volgende editie van Festi-Hijab: 8 t/m 10 juni 2019
|
GIA Trade & Exhibition Centre
|
De Werf 11 - 2544 EH, The Hague - Netherlands
|
+31 70 82 09 190

De volgende editie van Festi-Hijab: 8 t/m 10 juni 2019

juni 3, 2019

Festi-Hijab is de grootste jaarlijkse shopping & entertainment festival dat plaatsvindt in Europa. Dit event wordt georganiseerd speciaal voor de Turkse gemeenschap van Europa en trekt daardoor ook Turken en andere nationaliteiten, die interesse hebben in dit event aan die komen uit heel Europa. Tijdens het event kunnen mensen verschillende soorten stands bezoeken, ze hebben bijvoorbeeld de keuzes uit stands voor kleding of eten. Daarnaast was er ook tijdens het event live entertainment aanwezig, in de vorm van muziek. Beroemde Turkse artiesten en bands kwamen naar het event om hiervoor te zorgen. Verder voor de bezoekers die met hun kinderen kwamen, hadden de mogelijkheid om met hun kinderen naar de kinder ruimte te gaan.

Het event voor dit jaar zal groter zijn dan de vorige editie en zal ook plaatsvinden bij GIA Trade & Exhibition Centre in Den Haag. Het event zal starten op 8 juni en gaat duren tot 10 juni, voor meer informatie kunt u terecht bij de officiële website van Festi-Hijab: http://festihijab.com/tr/ .