GIA Trade & Exhibition Centre | Opening van het grootste zonnepanelen dak van Den Haag
|
GIA Trade & Exhibition Centre
|
De Werf 11 - 2544 EH, The Hague - Netherlands
|
+31 70 82 09 190

Opening van het grootste zonnepanelen dak van Den Haag

mei 28, 2019

Het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om groen en duurzaam te zijn, dit is ook het geval voor het publiek of te wel de klanten van bedrijven. Voor steeds meer mensen wordt of het bedrijf duurzaam en groen is beslissende factor of ze daarmee zaken willen doen of niet. Het wordt alleen niet belangrijker voor deze twee groepen, maar ook voor de regering, die er al veel aan doet om de koolstofvoetafdruk te verminderen. Één van de oplossingen heeft te maken met het opwekken van de normale stroom, wat schadelijk is voor het milieu. Daarvoor in de plaats wilt de regering dat de Nederlanders meer groene energie gaan gebruiken. Hier bij GIA Trade & Exhibition Centre zijn wij het hier ook mee eens en is dan ook de reden waarom wij een samenwerking zijn aangegaan met One Solar, een leverancier van zonnepanelen. Waarbij One Solar op onze dak hun zonnepanelen mochten plaatsen.

Na maanden was het eindelijk zover, het grootste zonnenpanelen dak van Den Haag kon worden geopend. Voor deze opening ceremonie werden paar belangrijke stakeholders uitgenodigd, bijvoorbeeld de locoburgemeester van Den Haag: Liesbeth van Tongeren, die over de duurzaamheid aspect van de stad gaat. Verder was de CEO van One solar ook natuurlijk aanwezig om dit grote zonnepanelen dak te openen.

Het was ons een waar genoegen om het grootste zonnepanelen dak van Den Haag te openen met de hulp van One Solar, verder willen wij ook de gemeente van Den Haag bedanken voor hun support en bijdrage hieraan. Wij hopen hiermee een grote bijdrage te leveren aan een groenere toekomst voor Den Haag.