GIA Trade & Exhibition Centre | Voice of China – European Selection
|
GIA Trade & Exhibition Centre
|
De Werf 11 - 2544 EH, The Hague - Netherlands
|
+31 70 82 09 190

Voice of China – European Selection

mei 27, 2019

5 mei 2019, vond hier de Voice of China plaats, de Chinese versie van de populaire tv show: Voice of Holland. Voor de Voice of China, was het de eerste keer dat ze naar Nederland kwamen. Het doel van hun was om de grootste Europese Chinezen talenten te vinden en de winnaars zouden de kans krijgen om naar China te gaan om daar te zingen op live Chinese televisie.

De dag begon met de halve finales, waarbij 20 deelnemers één voor één hun zangkunsten mochten laten zien aan de jury. Nadat iedereen  was geweest, ging de jury in overleg om de 12 beste te kiezen, daaruit werden uiteindelijk 6 winnaars gekozen. Die 6 krijgen de kans om maar China te gaan om op live televisie te zingen voor miljoenen Chinezen.

Het event was een groot succes en wij willen het publiek bedanken voor het aanmoedigen van de deelnemers. Verder hopen wij jullie terug te zien voor de volgende editie van de Voice of China. De exacte datum is helaas nog niet bekend, maar wij houden jullie op de hoogte.