GIA Trade & Exhibition Centre | 74e editie van De Haagse Mineralen-,Sieraden-, & Fossielenbeurs – Eerste editie bij GIA
|
GIA Trade & Exhibition Centre
|
De Werf 11 - 2544 EH, The Hague - Netherlands
|
+31 70 82 09 190

74e editie van De Haagse Mineralen-,Sieraden-, & Fossielenbeurs – Eerste editie bij GIA

mei 27, 2019

Op 6 en 7 april 2019 vond de 74e editie van De Haagse Mineralen-,Sieraden-, & Fossielenbeurs plaats bij GIA Trade & Exhibition Centre. Deze beurs wordt georganiseerd door De Nederlandse Lapidaristen Groep, dit was de eerste keer dat zij hun beurs bij onze locatie  hebben gehouden. Deze beurs is bedoeld voor iedereen die interesses heeft in mineralen, sieraden en fossielen.

Tijdens de beurs zijn er meerdere standhouders aanwezig die een gediversifieerd assortiment van verschillende mienralen, sieraden en fossielen tentoonstellen aan de bezoekers. Daarnaast zijn er ook verschillende standhouders aanwezig op de beurs, die de speciale machines en gereedschappen tentoonstellen aan de bezoekers. Deze speciale machines en gereedschappen zou een liefhebber nodig hebben als, die de mineralen, sieraden en fossielen zou willen bewerken.

Het is ons een genoegen om u te informeren dat op 4 en 5 april 2020 de 75e editie van De Haagse Mineralen-,Sieraden-, & Fossielenbeurs weer plaats gaat vinden bij GIA Trade & Exhibition Centre. Voor meer informatie kunt u terecht bij de officiële website van de NLC: https://www.mineralennlc.nl/nlc/