GIA Trade & Exhibition Centre | The FRESH Conference komt naar Den Haag!
|
GIA Trade & Exhibition Centre
|
De Werf 11 - 2544 EH, The Hague - Netherlands
|
+31 70 82 09 190

The FRESH Conference komt naar Den Haag!

januari 6, 2017

Op 16 & 17 januari vindt The FRESH Conference plaats in het GIA Trade & Exhibition Centre Den Haag. The FRESH Conference is een uniek format voor een multi-city vergadering voor meeting planners, designers en organisatoren. Deelnemers zien elkaar via een internetverbinding en kunnen op deze manier met elkaar communiceren. De locaties zijn Brussels in België, Londen in het Verenigd Koninkrijk, Torun in Polen, Lissabon in Portugal en Den Haag in Nederland, bij ons eigen GIA Trade & Exhibition Centre. Indien u bent geïnteresseerd en u zich wilt registreren als deelnemer, of voor informatie over het programma kunt u kijken op de website van The FRESH Conference.