GIA Trade & Exhibition Centre | Ondernemersbijeenkomst ZKD
|
GIA Trade & Exhibition Centre
|
De Werf 11 - 2544 EH, The Hague - Netherlands
|
+31 70 82 09 190

Ondernemersbijeenkomst ZKD

oktober 27, 2016

zkd-logo-2

 

Op 1 november 2016 mogen wij de ZKD verwelkomen in de Onyx Room voor hun ondernemersbijeenkomst aangaande de definitieve stemming van het BIZ Traject 2017 – 2021.

 

De ZKD
De officiële naam van de vereniging luidt Belangenvereniging Bedrijven Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek. In verkorte versie Belangenvereniging ZKD, of nog korter: de ZKD. In totaal zijn 170 leden aangesloten en de lijn is nog steeds stijgende. Daarnaast kent de vereniging een groot aantal relaties uit overheid, vertegenwoordigende organisaties en andere bedrijvenverenigingen. Het doel van de vereniging is zoals de naam al zegt, de behartiging van de belangen van de leden met name op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. De vereniging onderhoudt en stimuleert de onderlinge contacten en de samenwerking van de bedrijven.